Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges! Termékek csak rendelésre, külső raktárról, esetenként hosszabb határidővel!

november 27-én Black Friday

november 27-én Black Friday

Az Otthon a kertben webáruháza november 27-én elhozza hazánkba a Black Friday-t, a világ legnagyobb vásárlói akcióját. A fogyasztók közel fele most már inkább online vásárol, hogy elkerülje a hosszú sorban állást, és hogy részesülhessen a még nagyobb, csak online elérhető kedvezményekből. Akciónk az elektromos fűtésekre érvényes.

Az Otthon a kertben webáruháza november 27-én elhozza hazánkba a Black Friday-t, a világ legnagyobb vásárlói akcióját. A Black Friday az Egyesült Államokból ered, ahol az év legnagyobb bevásárló eseményévé nőtte ki magát. Tavaly az amerikaiak 2/3-a élt a lehetőséggel és összesen több milliárd dollárt költött el a Black Friday alkalmával. Ez a nap az ünnepi bevásárlási időszak kezdete - közel ötven éve a hálaadást követő első pénteken rendezik meg. A fogyasztók közel fele most már inkább online vásárol, hogy elkerülje a hosszú sorban állást, és hogy részesülhessen a még nagyobb, csak online elérhető kedvezményekből.

Figyelje az Otthonakertben webáruház szalagcímét!

Őszi Black Friday akciós hetünk keretében minden nap változó, 5-10% közötti,raktáron levő termékeinkre pedig további +5% kedvezménnyel* vásárolhatja meg a kiválasztott termékeket.

Kövesse Facebook oldalunkat és értesüljön elsőként a novemberben érvényes akciós játékunk napi mértékéről!

Akciónk a választott termék egyedi akciójával együtt is érvényes! Spóroljon velünk! Vásároljon otthonából kényelmesen! További részletek az Otthonakertben Facebook oldalán.

További hírek