Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges! Termékek csak rendelésre, külső raktárról, esetenként hosszabb határidővel!

Beltéri elektromos fűtés

 

“Árammal fűteni nem éri meg, mert nagyon drága” - hangzik a népítélet.

Ez azonban nem feltétlenül igaz: attól függ milyen rendszert választunk, és azt mivel hasonlítjuk össze...

Tények igazolják, hogy a norvég ADAX elektromos fűtőpanelek közel 100%-os hatékonysággal alakítják hővé az elektromos energiát, ráadásul a speciális fűtőbetétnek és a precíz szabályozó rendszereknek köszönhetően fogyasztásuk harmada a hagyományos, izzószállal működő berendezésekének.

Az elektromos fűtőpanelek régóta az egyik legnépszerűbb megoldásnak számítanak az észak- és nyugat-európai lakosság körében. Ennek fő oka, hogy kiemelkedő hatékonyságuk mellett más rendszereknél lényegesen olcsóbban és egyszerűbben telepíthetőek, valamint, hogy karbantartási igényük gyakorlatilag nincs.

 

Az ADAX további előnyei

Hatékony: az ADAX azon elektromos fűtések közé tartozik, melyek közel 100%-ban hővé alakítják az elektromos energiát (nincs közvetítő közeg, sem mozgó alkatrészek)

Gazdaságos: a központi fűtésrendszer árának harmadáért kiváló minőséget kap, a fűtőszál nem izzik, ezért az izzószálas készülékekhez képest harmada a fogyasztása, precíz, energiatakarékos termosztátok

Esztétikus: díjnyertes formaterv

Biztonságos: alacsony felületi hőmérséklet (max. 60 °C), túlmelegedés elleni védelem, opcionális gyermekzár és függönyvédő

Bárhol alkalmazható: egyedi körülmények között is profi fűtéshez juthat: önálló, vagy kiegészítő fűtésként, széles modellválaszték, akár fürdőszobában is használható típusok, diszkrét, ugyanakkor modern design

Egyszerűen telepíthető: szakembert nem igényel, egyszerűen csavarokkal a falra rögzíthető, azonnal használatba vehető. Ha áram van, már a vásárlás napján fűteni tudja ingatlanát.

Megbízható: mozgó alkatrészeket nem tartalmaz, a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nem áll fenn. Szervizelést, karbantartást nem igényel. 5 év teljes körű garancia!

 

“Szinte lehetetlen hogy meghibásodjon egy ADAX fűtőpanel”

Bizonyíték erre az 5 éves teljes körű gyártói garancia. Magyarországon 2008 óta kaphatóak az ADAX fűtőpanelek, de működés közben történt meghibásodásra még nem került sor. 

 

Kockázat nélkül kipróbálhatja

Mivel tökéletesen meg vagyunk győződve az ADAX radiátorok kiválóságáról, ezért minden kockázatot átvállalunk Öntől. Ha Ön valami miatt nem elégedett a megvásárolt termékkel és ezt 7 napon belül jelzi nekünk, akkor szó nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. (Csak azt kérjük cserébe, hogy az első 7 napban őrizze meg a csomagolást, lehetőleg ép állapotban.)

A termékoldalakon részletes leírást és videókat talál az egyes modellekről, és segítséget adunk a megfelelő méret kiválasztásához is.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy tanácsra van szüksége, keresse szakembereinket bizalommal elérhetőségeinken.