Személyes átvétel jelenleg nem lehetséges! Termékek csak rendelésre, külső raktárról, esetenként hosszabb határidővel!

Kültéri elektromos fűtés

 

A Mensa Heating infravörös kültéri fűtőberendezés gyakorlatilag a feje tetejére állította az egész teraszfűtés iparágat. Hogy miért? Nos, mert szakított az összes olyan kompromisszummal, amelyek a teraszfűtést esetlenné, kényelmetlenné, és gazdaságtalanná tették.

Az eredmény: asztal alá telepíthető, szuper biztonságos és hihetetlenül takarékos berendezések.

 

Vegyük sorra a legfőbb jellemzőket!

  • Mivel hidegben ülve az ember alulról fázik, ezért a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.
  • Nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.
  • A fenti két tényező miatt nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető.
  • Az asztal alatt helyezhető el, így nincs extra helyigénye.
  • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik szag sem az égés miatt.
  • Felülete érintés védett és vízálló így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.

 

A bemutatása óta eltelt rövid idő alatt a Mensaheating Nyugat-Európában és Amerikában már számtalan család számára tette kellemesebbé a szabadban elköltött közös étkezéseket, összejöveteleket.

 

És nem túl drágák ezek a készülékek?

Ha Ön hosszú távra gondolkodik, akkor érdemes átgondolni a megtérülés idejét is. Készítettünk Önnek egy összehasonlítást egy darab gázgomba és két darab Mensaheating Omnis fűtőberendezés bekerülési és üzemeltetési költségeiről. (Az árakat kerekítve használtuk az egyszerűség kedvéért):

 

Egy gázgomba körülbelül 4-6 ember számára ad elegendő meleget. Ehhez Mensa Heating Omnisból két darabra van szükség.

Középkategóriás gázgomba ára: 55000 Ft

2 db Mensaheating Omnis ára: 140000 Ft

A kettő közötti különbség: 85000 Ft.

2 db Omnis fogyasztása (0,8 kW) = kb. 40 Ft/óra Gázgomba fogyasztása = kb. 400 Ft/óra A kettő közötti különbség = kb. 360 Ft/óra

A kettőt elosztva azt láthatjuk, hogy a további előnyeitől eltekintve, szigorúan pénzügyileg nézve a Mensaheating Omnis ára 236 óra használat után megtérül.

Ez azt jelenti, hogy az év harmadában (4 hónap) átlagosan napi 2 órát használjuk. Tehát ha Ön szeret rendszeresen a teraszon vacsorázni, vagy vendégeket hívni, akkor a második év végére már 85.000 Ft-ot spórolhat.

Az első kötelező szerviz: 20 év múlva

Ha Ön a fent leírtaknál kevesebbet fogja használni a készüléket, akkor is érdemes figyelembe venni, hogy az infrafűtések izzóinak élettartama legalább 5000 óra. Ez átlagos használat mellett is valamivel több, mint 20 évet jelent, ami alatt pedig sokszorosan behozza az árát. Arról nem is beszélve, hogy 20 évig egy forintot sem kell költenie karbantartásra.

Kisebb villanyszámla – jobb lelkiismerettel

Nem mellékes szempont az sem, hogy a Mensa Heating alacsony fogyasztása és kimagasló hatékonysága minden alternatív megoldásnál jóval kisebb károsanyag kibocsátással jár. Az izzó 5000 órás élettartama alatt 45000 kW-tal kevesebb energiát használ el a gázgombákhoz képest, és 6000 kW-tal kevesebbet a hagyományos, felülről sugárzó infrafűtésekhez képest. A Mensaheating választásával tehát Ön hozzájárul környezetünk fenntarthatóságához, és jobb lelkiismerettel élvezheti a hősugárzók által nyújtott kellemes meleget.

Tetszik a termék, de még vannak kérdései? Nézze meg a részletes leírásokat és a termékvideókat az egyes típusok aloldalán, vagy keresse szakértőinket elérhetőségeink bármelyikén.