CTAV-18-83 Rendelésre 10-15 nap 12 hó  Gyártó: Comfort Heat »

Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábel hidegburkolathoz 83m, 1500W

Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábel hidegburkolathoz 83m, 1500W A Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábeleket kifejezetten hidegburkolatok alá tervezték fürdőszobák, konyhák, előszobák, folyosók vagy egyéb kerámia burkolatú helyiségek padlófűtésének kialakításához önálló vagy kiegészítő…
56 300 Ft
(44 331 Ft + 27% ÁFA) / db
Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábel hidegburkolathoz 83m, 1500W

A Comfort Heat CTAV-18 fűtőkábeleket kifejezetten hidegburkolatok alá tervezték fürdőszobák, konyhák, előszobák, folyosók vagy egyéb kerámia burkolatú helyiségek padlófűtésének kialakításához önálló vagy kiegészítő fűtésként. A CTAV-18 kéteres, fluorpolimer szigetelésű fűtőkábelből készül, réz árnyékoló hálóval, melyek együttesen kiemelkedően jó hatásfokot, biztonságos használatot és hosszú élettartamot biztosítanak.

Egyszerű telepítés

Az emlékező alumínium szálerősítésnek köszönhetően a meghajlított kábel megtartja a formáját (nem „ugrik” vissza, mint a hagyományos kábelek), ezért lefektetése az opcionálisan megvásárolható alumínium rögzítő szalag segítségével egyszerűen kivitelezhető. A CTAV-18 mindössze 4,6 mm vastag és közvetlenül a flexibilis csemperagasztóba telepíthető, ezért nem csak új építésnél használható, hanem felújításnál is, hiszen beépítése egyáltalán nem, vagy csak minimálisan emeli meg a padlószintet.

Sokrétűség

A CTAV-18 nem csak beltéri kerámia, márvány, gránit, vagy egyéb hidegburkolatok alatt használható, hanem kültéren is, teraszok, erkélyek, lépcsők hó- és fagymentesítéséhez.

Műszaki adatok:

Elektromos hálózat: 230 V / 50-60 Hz
Hossz: 83 m
Teljesítmény: 1500 W
Teljesítmény: 18 W/m
Vastagság: 4,6 mm
Csatlakozókábel hossza: 3 m
Telepítéshez szükséges minimális hőmérséklet: 5 °C
Maximális üzemi hőmérséklet: 70 °C
Belső szigetelés: Fluorpolimer (FEP)
Külső szigetelés: PVC
Hajlíthatóság: a kábel átmérőjének 8-szorosa
Érintésvédelmi osztály: IP67
Garancia: 10 év

Szállítás

Futárral előre utalással (max. 20 kg)


Csomagküldés házhoz szállítással, előre utalással díjbekérő alapján. Egységesen, bruttó 2600 Ft országszerte. (max. 20 kg, 50x36x50 cm csomagméret) Minden rendelés esetén a visszaigazolásban pontosítjuk a szállítási módra vonatkozó információkat.

Szállítási díj: 2 600 Ft

Nagy csomag előre utalással (max. 80kg)


Előre utalásra vonatkozó árak. A szállítási módhoz tartozó információk tájékoztató jellegűek. Tekintettel a forgalmazott termékek nagy terjedelmére és tömegére, illetve a kapcsolódó összeszerelési-, telepítési szolgáltatásra, rendelés esetén a visszaigazolásban pontosítjuk a szállítási módra vonatkozó információkat (teljesítés várható dátuma, kalkulált költség, szükséges engedélyek, behajtási engedély). Csomagolással együtt 80 kg-ig általában 9281 Ft díjba belefér, kivéve nagy kiterjedésű áruk.

Szállítási díj: 9 281 Ft
GLS Csomagpont

Csomagpontra nagycsomag (max 150 kg) GLS


Előre utalásra vonatkozó árak. A szállítási módhoz tartozó információk tájékoztató jellegűek. Tekintettel a forgalmazott termékek nagy terjedelmére és tömegére, illetve a kapcsolódó összeszerelési-, telepítési szolgáltatásra, rendelés esetén a visszaigazolásban pontosítjuk a szállítási módra vonatkozó információkat (teljesítés várható dátuma, kalkulált költség, szükséges engedélyek, behajtási engedély). Csomagolással együtt 150 kg-ig általában 13500 Ft díjba belefér, kivéve nagy kiterjedésű áruk

Szállítási díj: 13 500 Ft

Hasonló termékek